الاثنين، 10 مارس 2014

شوربة السى فود


شوربة السى فود





شوربة السى فود
الطريقه
نشوح بصل مفروم ومعاه جمبري وسبيط متقطعين رفيع ولو في بقي شويه كابوريا وسبيط وقليل من الجندوفلى وممكن حتتين سمك فيليه نقطعهم ونحطهم
ثم يشوح الجندوفلى اولا مع قليل من البصل المفروم والثومثم نضع الباقى (جمبرى+كابوريا +سبيط+قطع السمك الفليه)
ملحوظه
يجب استخدام الكرفس 
بعد ماكله يتشوح نحط معلقه دقيق ونلفهم بيها علشان تتقل الشوربه شويه 

وبعدين نحط البيز اللي عملناه ونسيبهم كلهم يغلوا علي النار 

ونتبل الشوربه ملح وفلفل وفي الاخر نحط كريمه لباني وتقدم طبعا ساخنه وينصح مع اكل الاسماك الجرجيرو شرب عصير الليمون
والف هنا وشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

المشاركات الشائعة

أرشيف المدونة الإلكترونية