الأربعاء، 26 مارس 2014

طريقه عمل السمك المشوى فى البيت.................

 طريقه عمل السمك المشوى فى البيت.................







  • الكمية تكفي:5 أشخاص
  • وقت التحضير:20 دقيقة
  • وقت الطهي:20 دقيقة
  • المقادير:4 كيلوسمك بلطي4 ثمرةفلفل اخضرثمرةقرن فلفل حامى2 ثمرة كبيرةبصل5 ثمرةطماطممقداربقدونس وكرفس4 فصوصثوممقدارملح وفلفل وكمونمقدارعصير 4 ليموناتمقداررده للشوى
  • التحضير:هنا خرطنا مقادير الحشوه
    وده قلب السمكه بعد ما غسلناها وهنبتدى نحشيها
    وهنا حشينا السمك واكبسيه بالحشوه كويس ومتخفيش مش هيقع وانتى بتشوى
    وهنا قلبناه فى الرده
  • الطبخ:وهنا نحط الصاجه على اكبر عين فى البوتاجاز ونسخنها كويس ونرص عليها السمك
    وهنا قلبناه على الناحيه التانيه وخدى بالك وانتى بتشوى تضغطى على الجانب اللى فوق اللى مش مفتوح علشان يستوى
    وهنا بعد ما استوى وطلعناه فى الطبق نرش عليه رشة ملح ونعصر عليه ليمون ونغطيه بورق فويل علشان يتشرب
    وبالهنا والشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

المشاركات الشائعة

أرشيف المدونة الإلكترونية