الاثنين، 17 مارس 2014

طريقة قلي سمك الفيليه بالطريقة الامريكية


طريقة قلي سمك الفيليه بالطريقة الامريكية


النهارده هعلمكم أكله تجنن اولا قبل ما اوصف
الاكله اقولكم على سر أنا بحب الاكله دى اوى اوى اوى
يعنى اى حد عنده اكله جديده حلوه ياريت
يقولى عليها وهديلو سندوتش هديه اتفقنا انا باذن الله هعلمكم طريقة قلى السمك الفيليه بالطريقة الامريكية
بس الاهم تتشجعوا على الاكله دى وبالهنا والشفا






طريقة قلي سمك الفيليه بالطريقة الامريكية


المكونات:
- 6 شرائح فيليه سمك أبيض.
- 1 ملعقة صغيرة ملح.
- ½ ملعقة صغيرة فلفل أبيض مطحون.
- ¾ كوب طحين.
- 4 ملاعق كبيرة سمن.
- 3 ملاعق كبيرة بقدونس (معدنوس) مفرى ناعم.
- 4 ملاعق كبيرة زبد.
- شرائح ليمون (حامض) للزينة.

طريقة قلي سمك الفيليه بالطريقة الامريكية


 
الطريقة:
1- تُغسل شرائح السمك جيداً بالماء الجارى، ثم تُجفف تماماً بورق المطبخ، ويرص فى صينية كبيرة.
2- ينثر الملح والفلفل على شرائح السمك من الجهتين، وتُغمس فى صحن الطحين حتى يغطيها بطبقة خفيفة من الجهتين.
3- يسخن السمن فى مقلاة كبيرة الحجم على نار عالية، وتقلى به شرائح السمك لدقائق على الجهتين.
4- تنقل شرائح السمك إلى صحن التقديم، وينثر عليه البقدونس المفرى.
5- تُمسح آى رواسب فى مقلاة القلى بورق المطبخ، ويوضع بها الزبد، ويترك على نار متوسطة حتى يذوب ويبدأ فى الغليان.
6- يسكب الزبد على شرائح السمك فى صحن التقديم، وتزين بشرائح الليمون، وتقدم مع السلطات. 
- See more at: http://www.elanteem.com/vb/showthread.php?t=440780#sthash.hd0MzZdE.dpuf

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

المشاركات الشائعة

أرشيف المدونة الإلكترونية