(طاجن صيادين السمك)
المقادير:
كيلو سمك فيليه مقطّع شرائح عريضة
3 ثمرة فلفل ألوان مقطّع حلقات
3 ثمرة بطاطس مقطّعة حلقات
2 ثمرة طماطم مقطّعة حلقات
2 ثمرة بصل مقطّعة حلقات - See more at:
المقادير:
كيلو سمك فيليه مقطّع شرائح عريضة
3 ثمرة فلفل ألوان مقطّع حلقات
3 ثمرة بطاطس مقطّعة حلقات
2 ثمرة طماطم مقطّعة حلقات
2 ثمرة بصل مقطّعة حلقات - See more at:
2 ملعقة كبيرة زيت زيتون
½ كوب بقدونس مفروم
3 ملعقة كبيرة صلصة
ملعقة صغيرة بهارات
4 فص ثوم مفروم
ملح وفلفل
2 ليمونة
½ كوب بقدونس مفروم
3 ملعقة كبيرة صلصة
ملعقة صغيرة بهارات
4 فص ثوم مفروم
ملح وفلفل
2 ليمونة
الطريقة:
1- تبّلي السمك بالملح والفلفل والبهارات والليمون والثوم، ورصّيه في صينية مع شرائح البطاطس والبصل والطماطم.
1- تبّلي السمك بالملح والفلفل والبهارات والليمون والثوم، ورصّيه في صينية مع شرائح البطاطس والبصل والطماطم.
2- على الوش، حطّي الصلصة وزيت الزيتون ورشّي البقدونس، ودخّليه الفرن على درجة حرارة عالية لمدة ساعة لحد ما يستوي خالص، وقدّميه مع طبق أرز صيادية.. وبالهنا والشفا.
- See more at:
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق