السبت، 22 مارس 2014

البيتزا بالجمبري طريقة تحضير بيتزا الجمبري بالصور 2014



البيتزا بالجمبري طريقة تحضير بيتزا الجمبري بالصور 2014

البيتزا بالجمبرى طرق تحضير بيتزا الجمبرى بالصور
  • الكمية تكفي: 4 أشخاص
  • وقت التحضير: 60 دقيقة
  • وقت الطهي: 20 دقيقة
  • المقادير: – 3/4 كيلو دقيق – 2 علبه زبادى – رشه ملح – رشه سكر – م/ك خميره فوريه – رشه زعتر برى مجفف – رشه حبه البركه – 2م/ك لبن مجفف – كوب لبن مضاف اليه 3او 4 معالق زبده او سمنه بلدى حسب رغبتك اللى تفضليه **مقادير الحشوة – صلصة بيتزا – جمبرى مشوح فى بصلة ومتبل – فلفل اخضر – موتزريلا – زيتون
  • التحضير: – عجنت المكونات كلها
    - دى بعد ماخمرت
    - وجبت قطعه وفردتها وقصيت من الطرف كدا
  • الطبخ: – وبعدين حطيت صلصه البيتزا ولو مش عندك ممكن تشوحى فصين توم ومعاهم معلقه صلصله وشويه زعتر على النار زى بتاع بره بالظبط
    - وبعدين حطيت الخلطه…كانت جمبرى مشوحاه مع بصله واحده
    والبهارات كانت رشه ملح وكمون وكارى ورشه فلفل اسود
    - وبعدين حطيت الفلفل الاخضر وشويه جبنه موتزرلا وجبنه مبشوره مش كتيرر وبعدين الزيتون وبعدين باقى الجبنه وبحط فيها كتير
    - وبحط نوعين جبنه مبشوره اى نوع تفضليه مع الموتزرلا زى كدا
    - وبعدين الزيتون وباقى الجبنه
    - وبعدين لفيت الطروف عليها زى كدا ودهنتها بيض مخفوق بشويه لبن
    - ورشيت سمسم وحبه البركه بموت فيها فى معجناتى
    - ودى بقى بعد ماطلعت من الفرن
 البيتزا بالجمبري طريقة تحضير   البيتزا بالجمبري طريقة تحضير بيتزا الجمبري بالصور 2014
الصورة  البيتزا بالجمبري طريقة تحضير h  البيتزا بالجمبري طريقة تحضير بيتزا الجمبري بالصور 2014
http://bo7.net/images/2/%D8%A7%D9%84%D8%B5%D9%88%D8%B1__%D8%A8%D9%8A%D8%AA%D8%B2%D8%A7_%D8%A7%D9%84%D8%AC%D9%85%D8%A8%D8%B1%D9%89_%D8%B9%D8%AC%D8%A7%D8%A6%D9%86o.jpg

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

المشاركات الشائعة

أرشيف المدونة الإلكترونية