البيتزا بالجمبري طريقة تحضير بيتزا الجمبري بالصور 2014
البيتزا بالجمبرى طرق تحضير بيتزا الجمبرى بالصور
- الكمية تكفي: 4 أشخاص
- وقت التحضير: 60 دقيقة
- وقت الطهي: 20 دقيقة
- المقادير: – 3/4 كيلو دقيق – 2 علبه زبادى – رشه ملح – رشه سكر – م/ك خميره فوريه – رشه زعتر برى مجفف – رشه حبه البركه – 2م/ك لبن مجفف – كوب لبن مضاف اليه 3او 4 معالق زبده او سمنه بلدى حسب رغبتك اللى تفضليه **مقادير الحشوة – صلصة بيتزا – جمبرى مشوح فى بصلة ومتبل – فلفل اخضر – موتزريلا – زيتون
- التحضير: – عجنت المكونات كلها
- دى بعد ماخمرت
- وجبت قطعه وفردتها وقصيت من الطرف كدا - الطبخ: – وبعدين حطيت صلصه البيتزا ولو مش عندك ممكن تشوحى فصين توم ومعاهم معلقه صلصله وشويه زعتر على النار زى بتاع بره بالظبط
- وبعدين حطيت الخلطه…كانت جمبرى مشوحاه مع بصله واحده
والبهارات كانت رشه ملح وكمون وكارى ورشه فلفل اسود
- وبعدين حطيت الفلفل الاخضر وشويه جبنه موتزرلا وجبنه مبشوره مش كتيرر وبعدين الزيتون وبعدين باقى الجبنه وبحط فيها كتير
- وبحط نوعين جبنه مبشوره اى نوع تفضليه مع الموتزرلا زى كدا
- وبعدين الزيتون وباقى الجبنه
- وبعدين لفيت الطروف عليها زى كدا ودهنتها بيض مخفوق بشويه لبن
- ورشيت سمسم وحبه البركه بموت فيها فى معجناتى
- ودى بقى بعد ماطلعت من الفرن
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق