المقادير
كيلو كلامارى مقطع شرائح وبالطبع نضيف ومغسول
حزمة كزبرة خضرا مخرط ناعم
حزمة بقدونس مخرط
حزمة كسبره خضرا
حوالى عصير 2 ليمونه كبيرة(ممكن استبدالها بالخل ) لكنى افضل الليمون عم البحريات
ملح وفلفل وبابريكا
2 بصله مخرطه اجنحه او شرائح
قليل من الزيت
حاولى 2 ملعقه صغيره ثوم مفروم
الطريقه مع الصور خطوه خطوه
اولا تبلى الكليمارى بالثوم وقليل من
حط الكليمارى فى طاس او حله عميقه وونشوح بقليل من الزيت مع وضع التوابل والبابريكا مع تقليبه على النار كما فى الصوره
بعد تشرب اغلب سوايل الكليمارى نحط البقدونس والكزبرة الخضراء وشرايح البصل ونقوم بالتقليب
زى الصوره
هدى النار الى ان يتشرب اغلب سوائله مع التقليب المستمر غالبا لا اضيف ماء لان الكليمارى بيطلع ميته بنفسه
ثم نضيف طرنشات البطاطس مع عصير الليمون كما فى الصورة
وفى النهاية نضيف الكرفس ونقلب وبعدين نغطى الحله ونتركها على نار هادية الى ان يتم نضجها تماما
كيلو كلامارى مقطع شرائح وبالطبع نضيف ومغسول
حزمة كزبرة خضرا مخرط ناعم
حزمة بقدونس مخرط
حزمة كسبره خضرا
حوالى عصير 2 ليمونه كبيرة(ممكن استبدالها بالخل ) لكنى افضل الليمون عم البحريات
ملح وفلفل وبابريكا
2 بصله مخرطه اجنحه او شرائح
قليل من الزيت
حاولى 2 ملعقه صغيره ثوم مفروم
الطريقه مع الصور خطوه خطوه
اولا تبلى الكليمارى بالثوم وقليل من
حط الكليمارى فى طاس او حله عميقه وونشوح بقليل من الزيت مع وضع التوابل والبابريكا مع تقليبه على النار كما فى الصوره
بعد تشرب اغلب سوايل الكليمارى نحط البقدونس والكزبرة الخضراء وشرايح البصل ونقوم بالتقليب
زى الصوره
هدى النار الى ان يتشرب اغلب سوائله مع التقليب المستمر غالبا لا اضيف ماء لان الكليمارى بيطلع ميته بنفسه
ثم نضيف طرنشات البطاطس مع عصير الليمون كما فى الصورة
وفى النهاية نضيف الكرفس ونقلب وبعدين نغطى الحله ونتركها على نار هادية الى ان يتم نضجها تماما
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق