طريقة عمل بيوريه الرنجة
بيوريه الرنجة
المقادير:
المقادير:
الطريقة
1- نظّفي الرنجة كويس جدا، واعصري عليها الليمون.
2- قطّعيها قطع صغيرة وحطيها في الخلاط، ومعاها باقي المكونات، واضربيهم مع بعض كويس.
3- حطي الخليط في علبة بلاستيك واقفليها كويس، وشيليها في الثلاجة، وعند التقديم حطّي الرنجة في طبق التقديم وزيّنيها بشرائح الليمون، وممكن تقدمي معاها كمان عيش محمص.. وبالهنا والشفا.
خلي بالك
وإنتِ بتشتري الرنجة إنها تكون سليمة ولونها ذهبي، ويا ريت تبدئي في تنظيف الرنجة والفسيخ والسردين قبل شم النسيم بيوم على الأقل، علشان تكون جاهزة وكمان تقدري تتخلصي من أي ريحة تكون موجودة في البيت.
وإنتِ بتشتري الرنجة إنها تكون سليمة ولونها ذهبي، ويا ريت تبدئي في تنظيف الرنجة والفسيخ والسردين قبل شم النسيم بيوم على الأقل، علشان تكون جاهزة وكمان تقدري تتخلصي من أي ريحة تكون موجودة في البيت.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق