السمك المشوي علي البوتاجاز من مطبخ
السمك المشوي علي البوتاجاز …. الطريقه : سمك بوري مفتوح
بطنه / ملح / كمون / ثوم / بصل شرايح/ ليمون / فلفل اخضر
حامي احمر و اخضر نجهز التتبيله للسمك عباره عن ملح و كمون و
ثوم و ليمون و فلفل حامي ألوان و ناخد نصف الخلطه نحطها في
قلب السمك من الداخل ثم نغطيه من الخارج بالرده جيدا و نشويه
علي الشوايه الخاصه بالبوتجاز هي بتتباع عند محلات الأدوات
المنزليه في حدود ٦٠ جنيه بتصلح لشوي السمك و الفراخ و
اللحمة و نشوي السمك جيدا ثم الباقي من الخلطه نضع عليها
نصف كوب ماء و نرشه علي السمك فور خروجه من الشوايه : و
يمكن أضافه البصل الشرائح لبطن السمك قبل الشوي بيخلي طعم
السمك حلو اوي .ملحوظه هامه بعد غسيل السمك حطي التتبيله
علي طول و رشي عليه الرده عشان لو سيبتيه الرده حتقع منه و
مش حتمسك فيه و حيتهري معاكي في الشوي
ده شكل الشوايه
شوي السمك عليها
و النتيجه
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق